Artikelen over: Special Events

Hoe voeg ik Special Events toe?

Als je nog geen Amsterdam Nightlife Ticket heb gekocht, kun je hier de Special Event kalender bekijken en het Sppecial Event selecteren dat je wilt bezoeken. Selecteer dan het gewenste Amsterdam Nightlife Ticket en rond je aankoop af. Als je een 2- of 7-daagse ticket hebt geboekt, kun je de extra Special Events direct toevoegen nadat je je betaling hebt voltooid.

Als je je Amsterdam Nightlife Ticket al hebt geboekt, maar geen van de beschikbare Special Events hebt geselecteerd, kun je dit doen door op de knop 'Special Event toevoegen' op je orderbevestigingspagina te klikken. Je kunt deze pagina op elk moment bezoeken via de bevestigingsmail van je Amsterdam Nightlife Ticket.

Als je problemen ondervindt met het toevoegen van Special Events, stuur ons direct een mail naar hello@nightlifeticket.nl en laat ons weten welke Special Events jij wilt bezoeken.

Bijgewerkt op: 25/07/2022